Újabb elismerésekkel díjazták Alsómocsoládot

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség által kiírt “Az év eMagyarország Pontja” című pályázatra készült Alsómocsoládi pályamunkát értékelték a legjobbnak, így a „Mocsolád - Civilház” Nonprofit Kft. - Faluház Alsómocsolád lett 2015. év eMagyarország Pontja. A cím mellé egy, a feladatok ellátását segítő interaktív táblacsomagot is átvehettek. A pályázat részeként egy kisfilm is készült, melyben betekintést nyerhetünk a falu életébe és a Civilház működésébe.

A videó az alábbi linken tekinthető meg: http://alsomocsolad.hu/new/?p=3022

Az idei évben 55 önkormányzat és 64 munkahely képviselői vehették át a Kerékpárosbarát Település és Munkahely pályázatok díjait 2016. május 20-án, Nyíregyházán. A díjazottak között voltak tagtelepüléseink: Dombóvár, Vác és Veszprém is.

Alsómocsolád a tavalyi évhez hasonlóan kiérdemelte a „Kerékpárosbarát település-és munkahely” címet, melyet Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár adott át a Városháza dísztermében rendezett ünnepségen. A kitüntető cím mellé egy Neuzer Kft. által összeállított ajándékcsomagot is a településnek ajánlott a szakmai zsűri.